RUENUKR
ADDRESS: 18-A M. BOICHUK ST.
KYIV 01103, UKRAINE

GARNET

Відбулася грандіозна довгоочікувана

У Києві відбулася грандіозна довгоочікувана прем’єра фільму «Правило бою»!

У п’ятницю у кінотеатрі Планета Кіно  не було вільного місця: понад 800 гостей, серед яких велика кількість селебрітіз та високопосадових осіб, прийшли подивитися перший український спортивний екшн режисера Олексія Шапарєва.

Фільм презентувала вся команда стрічки: режисер – Олексій Шапарєв, продюсери – Андрей Ермак, Артем Колюбаєв, Максим Лещенко, Андрій Корнієнко, актори: Станіслав Боклан, Axtem Seitablaiev , Женя Галич, Дмитро Ступка, Полина Логунова, Сергей Житниковский (Sergio Zhytnikovsky) , Паша Ли (Pasha Lee) та виконавець головної ролі – Влад Нікітюк.

Прес-конференція з акторами та знімальною групою зібрала колосальну кількість журналістів! Майже три години вони спілкувалися на пресс-конференції та індивідуальних інтервью.

Після цього була урочисто відкрита червона доріжка, якою пройшли актори картини та зіркові гості прем’єри: телеведучі Юрій Горбунов, Марія Орлова, Олександр Денисов, Міла Єремєєва, Слава Соломка, Іриша Блохіна, Монро, директор Sanahunt Luxury Department Store Євген Мамай, кліпмейкер Олена Вінярська, дизайнер Ольга Навроцька, продюсери Сергій Лавренюк, Юрій Морозов, Володимир Філіппов, режисер Любомир Левицький, гурти DETACH, «Без обмежень», «On I Ona», «SAHA», співачка  Ассоль, актор Олександр Пікалов.

Женя Галич доповнив прес-конференцію своїм коментарем, який виголошував у кожному місті промотуру: «Це кіно зроблене українськими руками, українськими серцями та українськими думками, акторами, музикою – все це в нашій країні! Саме від вас залежить, як це кіно розповсюдиться, як ми будемо розвиватись у кінематографі, в музиці, як уся наша країна буде розвиватися, наскільки ми будемо цінувати те, що відбувається поряд із нами, адже від цього й залежить, що буде з нами далі. Дякую вам за перегляд!».

Кульмінацією вечора став концерт гурту «Без обмежень», репера ЯрмаК та рокерів O.Torvald, які наживо виконали саундтреки до стрічки та беззаперечно змусили публіку додати ці треки у свої плей-листи.

У головних ролях фільму знялися: Олексій Горбунов, Влад Нікітюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Даша Трегубова, Женя Галич, Ахтем Сеїтаблаєв, Сергій Житніковський, Поліна Логунова, Дмитро Ступка та Олександр Усик.

За масштабну підтримку хочемо подякувати генеральному партнеру Телеканал ICTV, партнерові прем’єр – мужньому бренду  Козацька Рада, Viva! Лучший журнал о звёздах , Theburger, Авторадио Украина, BD Holding, 2XU, Moresise Financial Solutions, Garnet International Media Group та Good Morning Film піар-агенції YULA.