RUENUKR
ADDRESS: 18-A M. BOICHUK ST.
KYIV 01103, UKRAINE

GARNET

«Правило бою» виходить у широкий прокат у Білорусі!

З 30 березня у 12 містах Білорусі стартує всенаціональний прокат першого українського спортивного екшна«Правило бою» режисера Олексія Шапарєва.

Вперше в історії української кіноіндустрії вітчизняний фільм буде йти у повномасштабному прокаті інших країн. Першою його покаже Білорусь, у кінотеатрах якої, вже починаючи з 30 березня, можна буде побачити український фільм «Правило бою».

Як і обіцяли раніше творці картини, її прокат не обмежився лише Україною: фільм вийшов на міжнародний рівень, і глядачі інших країн мають можливість познайомитися з українським кінематографом.

Особливістю картини є те, що всі бої героїв кінострічки поставив бойової хореограф голлівудських знаменитостей Сергій Житніковський, який теж знявся у фільмі. Також фільм став дебютом у кіно для чинного чемпіона світу з боксу Олександра Усика і фронтмена групи «O.Torvald», який представлятиме Україну на конкурсі «Євробачення-2017» уКиєві, Жені Галича.

Фільм розповідає про відомого в минулому олімпійського чемпіона Карпова (Олексій Горбунов) – тренера, майстра спорту з боксу, який готує сина Ігоря (Женя Галич) до чемпіонського бою і бере за спаринг-партнера Тараса (Влад Нікітюк). Тарас – звичайний хлопець з вулиці, який в останній момент, через обставини, має замінити сина тренера і виступити у фінальному поєдинку проти грізного противника.

У головних ролях: Олексій Горбунов, Влад Нікітюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Даша Трегубова, Женя Галич, Ахтем Сеїтаблаєв, Поліна Логунова, Дмитро Ступка та Олександр Усик.

Нагадаємо, що на відкритому тренуванні перед своїм боєм з американцем Джейсоном Сосою український чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко продемонстрував свою підготовку у футболці фільму «Правило бою»! Поєдинок українця відбудеться 8-го квітня у передмісті Вашингтона.