RUENUKR
ADDRESS: 18-A M. BOICHUK ST.
KYIV 01103, UKRAINE

GARNET

Рекорд українського кіно

Рекорд українського кіно: фільм «Правило бою» покажуть майже в кожному кінотеатрі України!

Перший український спортивний екшн режисера Олексія Шапарєва покажуть у 122 кінотеатрах України!

Минулої п’ятниці у кінотеатрі «Планета кіно» відбувся допрем’єрний показ «Правило бою», де була присутня велика кількість селебріті, блогерів та високопосадових осіб. А вже завтра, у четвер, кожен українець зможе побачити спортивний екшн та особисто підтримати розвиток українського кіно, адже фільм покажуть майже в усіх кінотеатрах країни.

Критики вже встигли відзначити неабияке музичне оформлення фільму, для якого була створена спеціальна збірка саундтреків, куди увійшли пісні «Твой дух – твоё оружие» рок-гурту «O.Torvald», «Правило боя» репера ЯрмаК. Також саундтреками фільму стали композиції гуртів «Бумбокс», «The Hardkiss», «DETACH», «Без обмежень», «Сальто назад» та ін.

Фільм розповідає про відомого в минулому олімпійського чемпіона Карпова (Олексій Горбунов) – тренера, майстра спорту з боксу, який готує сина Ігоря (Женя Галич) до чемпіонського бою і бере за спаринг-партнера Тараса (Влад Нікітюк). Тарас – звичайний хлопець з вулиці, який в останню мить, через обставини, має замінити сина тренера і виступити у фінальному поєдинку проти грізного суперника.

Особливістю картини є те, що всі бої героїв кінострічки поставив бойової хореограф голлівудських зірок Сергій Житніковський, який теж знявся у фільмі. Також фільм став дебютом у кіно для чинного чемпіона світу з боксу Олександра Усика та фронтмена гурту «O.Torvald» Жені Галича.

У головних ролях: Олексій Горбунов, Влад Никитюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Даша Трегубова, Женя Галич, Ахтем Сеїтаблаєв, Сергій Житніковський, Поліна Логунова, Дмитро Ступка та Олександр Усик.