RUENUKR
ADDRESS: 18-A M. BOICHUK ST.
KYIV 01103, UKRAINE

GARNET

Прем'єра «Правило бою» переноситься на 26 січня.

Запланована на 24 листопада прем'єра першого українського спортивного екшену «Правило бою» переноситься на 26 січня. Виходу у всеукраїнський прокат передуватимуть допрем'єрні покази в містах-мільйонниках, повідомляє прес-служба проекту.

Причиною перенесення дати релізу фільму стало те, що його прем'єра відбудеться і за кордоном. Над міжнародними прем'єрами команда екшену працювала протягом останнього місяця. "Вперше в історії українського кіно, наша стрічка буде представлена ​​в широкому зарубіжному прокаті Зовсім скоро ми представимо список країн, де також будемо презентувати наш фільм.", - Говорить продюсер фільму Андрій Єрмак.

За його словами, зараз відбувається дубляж «Правила бою» на кілька іноземних мов. "Таким чином ми виводимо наше кіно на зовсім інший, міжнародний рівень, а це вимагає набагато більше часу і зусиль, над чим ми зараз і працюємо", - уточнює продюсер.

Нагадаємо, фільм розповідає про відомого в минулому олімпійського чемпіона, тренера Карпова, який готує сина Ігоря до чемпіонського бою і бере за спаринг-партнера Тараса. Тарас - звичайний хлопець з вулиці, який в останній момент з певних обставин може замінити сина тренера і виступити у фінальному поєдинку проти його суперника.

У фільмі знялися Олексій Горбунов, Влад Нікітюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Даша Трегубова, Женя Галич, Ахтем Сейтаблаєв, Поліна Логунова, Дмитро Ступка та Олександр Усик. Бюджет екшену становить $ 500 тис. (Майже 13 млн грн).